Top Uitjes met Kinderen

Actief & Avontuur
Top Uitjes en Avonturen voor Jonge Ontdekkingsreizigers in Limburg

Gepubliceerd op: 10 July 2023

Top Uitjes en Avonturen voor Jonge Ontdekkingsreizigers in Limburg

In Limburg beleven kinderen spannende avonturen en ontdekken coole routes, er is voor elk wat wils. Hier zijn 8 fantastische uitjes en routes die gegarandeerd voor onvergetelijke momenten zorgen!

Smokkelpad

Photo by Annie Spratt on Unsplash

1. Smokkelpad bij Jagersrust (Noord-Limburg)

Beleef een spannend avontuur op het Smokkelpad bij Jagersrust. Laat ze ervaren hoe het is om een smokkelaar te zijn, wat is eigenlijk een smokkelaar? Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin! Waar ook nog lekker gesmikkeld kan worden. 

NAAR SMOKKELPAD NAAR SMOKKELPAD
Mind Mystery

2. Mind Mystery (Noord-Limburg)

Prikkel de nieuwsgierigheid van je kinderen bij Mind Mystery. Dit unieke attractiepark draait helemaal om breinbrekers, optische illusies en magie. Zintuigen worden verrast, raadsels die ze gegarandeerd kunnen ze oplossen. Een dag vol verwondering en plezier voor jong en oud!

NAAR MIND MYSTERY NAAR MIND MYSTERY
Beegder Sagenroute

Photo by Annie Spratt on Unsplash

3. Beegder Sagenroute (Hart van Limburg)

Duik in de mysterieuze wereld van oude sagen en legenden met de Beegder Sagenroute. Deze route neemt je mee door prachtige natuur. Onderweg kom je informatiepanelen tegen waar spannende verhalen tot leven komen. Een tocht vol avontuur voor het hele gezin!

NAAR DE ROUTE NAAR DE ROUTE
Drakenrijk

4. Drakenrijk in BillyBird Park (Hart van Limburg)

Betreed het grootste Speelkasteel van Nederland, BillyBird Park Drakenrijk! Gelegen op een heuvel in het speelgebied, Riddersheide, wordt dit kasteel bewaakt door een levensechte draak op een van de torens. Ontdek een wereld vol avontuur met meerdere glijbanen, spannende klimnetten en zelfs een 12-meter hoge glijbaan! Ervaar de magie van speciale licht-, rook- en muziekeffecten die je zintuigen prikkelen. Een onvergetelijke belevenis voor jonge gezinnen!

NAAR DRAKENRIJK NAAR DRAKENRIJK
Kabouterroute

5. Kabouterroute (Zuid-Limburg)

Ga op avontuur met de Kabouterroute in Zuid-Limburg. Een eenvoudige wandeling voor gezinnen met jonge kinderen over de Bocholzerheide. Volg de rode paaltjes en zoek de verschillende kabouters en na afloop ben je zo bij een restaurantje of terras om een lekker ijsje of drankje te nuttigen.

NAAR DE KABOUTERROUTE NAAR DE KABOUTERROUTE
Kasteelpark Born

Photo by Athena Rebel on Unsplash

6. Kasteelpark Born

Breng een bezoek aan Kasteelpark Born en beleef een geweldige dag vol dieren, natuur en speelplezier. Kinderen kunnen dieren bewonderen, spelen in de speeltuin en genieten van verschillende attracties. Dit park biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur voor jonge ontdekkers!

NAAR HET KASTEELPARK NAAR HET KASTEELPARK
Grotten Noord

7. Grotten Noord Tour (Maastricht)

Verken de mysterieuze ondergrondse wereld van Grotten Noord tijdens een boeiende rondleiding in Maastricht. Kinderen leren alles over de geschiedenis en geheimen van deze fascinerende grotten. Een spannend avontuur voor jonge avonturiers!

NAAR DE GROTTEN NOORD NAAR DE GROTTEN NOORD
Monta Nova

8. Midgetgolven MonteNova (Maastricht)

Voor een gezellige familieactiviteit is midgetgolfen bij MonteNova in Maastricht een absolute aanrader. Dit kleurrijke en uitdagende parcours biedt plezier voor kinderen van alle leeftijden. Ga de uitdaging aan op de minigolfbaan en geniet samen van quality time!

NAAR MIDGETGOLVEN NAAR MIDGETGOLVEN